Inlägg om Willhem

Publicerat Uppdrag
Willhem på mobilen

Responsiv design och optimerad användarupplevelse för Willhems webbplats

Bostadsbolaget Willhem, som förvaltar ca 23000 hyreslägenheter i Sverige, har fått ett ansiktlyft på webben. I samarbete med designbyrån Cloud Nine har vi byggt responsiv webbdesign och förbättrat användar­upplevelsen.

Nytt på sajten är bland annat en informations­del med prenumerations­möjlighet för deras utvecklings­koncept Willhemlyftet, som innebär att lägenheterna renoveras till nyskick mellan ut- och inflyttning.

I samband med detta har vi också lyft plattformen till EPiServer version 7 och gjort förbättringar i integrationen med fastighetssystemet Xpand från Incit.

Webbplatsen har precis som tidigare kontoinloggning för både hyresgäster och bostads­sökande. För hyresgäster finns bland annat möjlighet att se fakturor, göra serviceanmälningar, söka parkeringsplats med mera. För bostadssökande finns lediga lägenheter att granska och anmäla sitt intresse på.

Besök Willhem.se
Läs mer om vad vi gör för Willhem

Publicerat Uppdrag

Bostadsbolaget Willhem får ny webb med koppling mot fastighetssystem

På Spinit har vi jobbat febrilt på en ny webbplats för bostadsbolaget Willhem. Webbplatsen är ett led för Willhem att komma närmare sina hyresgäster och att göra lägenheter och lokaler enkelt sökbara för bostadsökande.

Webbplatsen utvecklas på plattformen EPiServer och har inloggning för hyresgäster och bostadssökande med möjlighet till att göra serviceanmälningar och överblicka fakturor, samt sökning av bostadsutbudet med SMS- och e-postbevakning. Bakomliggande fastighetssystem är Xpand levererat av Incit. Designen är gjord av Cloud Nine.

Willhems fastighetsbestånd består av omkring 11 500 hyresrätter fördelade på nio orter runt om i Sverige; Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och Ulricehamn.

Läs mer om vad vi har gjort för Willhem