Inlägg om mobilanpassning

Publicerat Uppdrag
Gillblads.se på Ipad

Mobilanpassad e-handel för Gillblads

Vi har nyligen avslutat ett projekt med att lansera ett nytt utseende för Gillblads e-handelsplats med responsiv design. Som tidigare har e-handeln Klarna som leverantör av fakturabetalning och DIBS för kreditkortsköp.

E-handeln har också fått en modernare plattform i nopCommerce 3 och har sedan tidigare integration mot DETA 3000, det butiksdatasystem som körs i den fysiska butiken,  med bland annat uppdaterade lagersaldon och prisuppgifter.

Gillblads viktigaste varumärkena är bl a ArmaniArmani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, By Malene BirgerMonclerMichael KorsTurnoverSand och Hope. Avdelningen för kappor och jackor är en av landets mest välsorterade. Hos Gillblads finns också accessoarerna: väskor, plånböcker, scarves, halsdukar, mössor och hattar.
www.gillblads.se

Publicerat Uppdrag

Mobilanpassad webb för Advance – En av Sveriges mest erfarna leverantör av IT-outsourcing

Vi har under vår och sommar varit med och tagit fram en helt ny webbplats för Advance, En av Sveriges mest erfarna leverantör av IT-outsourcing. Webben är som sig bör i dessa tider mobilanpassad med responsiv teknik. – www.advance.se

Om Advance

Advance har i mer än ett decennium levererat  IT som en tjänst, till små och medelstora verksamheter i Norden. Gemensamt för våra kunder är att de värdesätter ett samarbete där de kan koncentrera sig på sin verksamhet och inte behöva bry sig eller prata om olika teknologier. Oavsett hur IT-branschen förändras och nya teknikbegrepp föds, så har vi alltid ambitionen att kommunicera och leverera IT hela vägen ut till användaren med fokus på funktion, integration och service.

Publicerat Nyheter

Mobilen stöper om e-handeln: Computer Sweden

Enligt Computer Sweden så håller smarta mobiler och pekplattor på att ändra e-handelslandskapet – och på sikt hela handeln. De stora drakarna i branschen börjar nu öppna sina e-handelssajter som är anpassade för mobila enheter. Vi ser H&M, KappAhl, Clas Ohlson mfl.  Den som inte har en strategi klar är för sent ute.

Källa:
http://computersweden.idg.se/2.2683/1.488139/mobilen-stoper-om-e-handeln

Publicerat Uppdrag

ABF förbättrar tillgänglighet och upplevelse

Tekniken Responsive Web Design har redan hunnit etablera sig som något av en självklarhet när man bygger nya sajter. Tekniken syftar till att webbplatsen får en följsam design som helt enkelt anpassar sig för att erbjuda en bra användarupplevelse oavsett skärmbredd.

ABF har nu fått tekniken implementerad på deras befintliga webbplatser abfvux.se och abfjobb.se.

Se även Synologen.se som vi byggt från grunden enligt Responsive Web Design.

Publicerat Uppdrag

Responsiv webbplats för Synologen

Optikernätverket Synologen, med över 120 anslutna butiker över hela landet, nylanserade förra veckan sin webbplats Synologen.se.

Spinit har levererat webbutveckling, design och innehållshantering i teknisk framkant. Webbplatsen är byggt i de allra senaste teknikerna HTML5 och CSS3.

Dessutom har sajten tillämpats med den omtalade trenden Responsive Web Design. Det som menas med att Synologen.se har en responsiv design är att webbsidans bredd och layout anpassar sig efter webbläsarens bredd. Innehållet flyttas ihop, textstorlek ändras och layouten blir helt anpassad för bästa möjliga visning på den enhet besökaren använder, oavsett om det är en mobil, tablet eller vanlig dator.