Inlägg om It-konsult

Publicerat Nyheter
Spinit Kungsportsplatsen 1

Spinit öppnar satellitkontor på Kungsportsplatsen 1

Förutom vårt kontor i Sisjön i västra Göteborg öppnar vi också nu i oktober ett kontor i centrala Göteborg på Kungsportsplatsen 1 – välkommen att titta in!

Med två strategiskt placerade kontor kommer vi  nu närmare våra kunder och ger våra anställda en varierande och dynamisk miljö. För vissa av våra medarbetare passar det bättre att arbeta från centrala stan och vid speciella projekt är det också en fördel att kunna gruppera om och sitta tillsammans. I och med denna satsning fortsätter vår ambition att leverera systemutveckling med hjälp av inarbetade och skräddarsydda team för våra kunder – och nu får vi möjlighet att kunna växa ytterligare.

Det händer mycket positivt för oss nu och vi har en god tillväxt med många nya roliga projekt och kunder. Nya områden vi har börjat utveckla kompetens inom är analys och machine learning som vi tror kommer ha ökad efterfrågan de kommande åren och där vill starta upp nya intressanta projekt.

Adressen är:
Kungsportsplatsen 1, 410 11 Göteborg

 

Publicerat Nyheter
Adam Selwood https://www.flickr.com/photos/adselwood/

Vi vill bli fler och behöver förstärkning!

För att kunna motsvara våra kunders efterfrågan av outsourcade it-utvecklingstjänster så söker vi personal under hösten som kan förstärka vårt team. Vi söker en front-end-utvecklare som har UX-kunskaper. Vi söker en projektledare som har några år i branschen och vi söker vassa systemutvecklare inom .Net och open-source-världen. Våra uppdrag är oftast in-house men vi söker även konsultmässiga profiler som letar efter en plats att landa på. Som konsult erbjuder vi en plats där man kan utbyta idéer och kompetensutvecklas.

Vi strävar efter att ligga i framkant vad som gäller kompetens, kvalitet och teknik, för vi tror att det är det som våra kunder kräver nu och i framtiden. Hos oss skall man kunna utveckla sina tekniska färdigheter likväl som att man kan ta steg fram i karriären.

Läs mer detaljer om respektive tjänst:

Skicka gärna in ditt CV till oss så hör vi av oss så fort vi kan på jobb@spinit.se!