Inlägg om Fastighetssystem

Publicerat Nyheter
foto: Svenska Hus

Spinit levererar förvaltning och support till Svenska Hus

Vi på Spinit är glada över att kunna presentera en ny kund och ett nytt avtal med Svenska Hus. Avtalet innefattar förvaltning och support av Svenska Hus webbplatser www.svenskahus.se och www.business-center.se. Webbplatserna presenterar fastigheter med bild och text, serviceinformation och felanmälningar samt intresseanmälan för lediga lokaler. Webben är integrerad med Vitecs fastighetssystem och med kopplingar mot Lokalnytt, Objektvison, Lokalguiden och Bovision för att marknadsföra lediga lokaler och lägenheter.

Svenska Hus med huvudkontor i Göteborg bedriver fastighetsverksamhet i Göteborg, Stockholm och Öresund. Svenska Hus förvärvar fastigheter med utvecklingspotential, utvecklar projekt och förvaltar på traditionellt sätt.  Svenska Hus hyresintäkter uppgår till drygt 370 Mkr/år. Fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till ca 4 Mdr. Svenska Hus ingår i Gullringsbokoncernen där också MVB Bygg, Wangeskog Hyrcenter och Forestry Skogsrörelse ingår.

Publicerat Uppdrag

Bostadsbolaget Willhem får ny webb med koppling mot fastighetssystem

På Spinit har vi jobbat febrilt på en ny webbplats för bostadsbolaget Willhem. Webbplatsen är ett led för Willhem att komma närmare sina hyresgäster och att göra lägenheter och lokaler enkelt sökbara för bostadsökande.

Webbplatsen utvecklas på plattformen EPiServer och har inloggning för hyresgäster och bostadssökande med möjlighet till att göra serviceanmälningar och överblicka fakturor, samt sökning av bostadsutbudet med SMS- och e-postbevakning. Bakomliggande fastighetssystem är Xpand levererat av Incit. Designen är gjord av Cloud Nine.

Willhems fastighetsbestånd består av omkring 11 500 hyresrätter fördelade på nio orter runt om i Sverige; Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och Ulricehamn.

Läs mer om vad vi har gjort för Willhem