Menu icon
Vi bygger din webbplats i Wordpress effektivt och anpassat efter ditt innehåll.

Webbpublicering med WordPress

WordPress är världens mest använda CMS och har sedan 2003 utvecklats från en bloggplattform till ett redskap för precis all tänkbar webbpublicering.

WordPress är ofta det självklara valet vid allt från storytelling via e-handel till interaktiva applikationer. Och anledningarna är många.

I plattformen finner vi öppen källkod. Det innebär dels att du inte behöver betala några licensavgifter. Dessutom kommer det ständigt nya uppdateringar som gör systemet bättre utan att du behöver lyfta ett finger.

Med WordPress får man superkrafter, men med superkrafter kommer ansvar.

Om man inte vårdar sin plattform blir den sårbar och instabil. Vi förvaltar er webbplats ansvarsfullt och ser till att den regelbundet uppdateras och håller inkräktare ute. Allt så att ni tryggt kan fokusera på ert webbinnehåll.

Oavsett om din webbplats ska sälja möbler, visa restaurangmenyer, ta emot beställningar eller kanske demonstrera månlandningar så finns möjligheterna i WordPress.

Vi vill ge dig de bästa förutsättningar för att du ska kunna hantera ditt innehåll enkelt och problemfritt. Vi hjälper dig sedan att se till att användaren får det presenterat på bästa möjliga sätt.

Genom att inte bara anpassa den publika framsidan för användaren, utan även modifiera administrationsgränssnittet efter ditt innehåll gör vi underhållet enklare för dig.