Menu icon
Vi utvecklar applikationer i React för riktig dynamik och flexibilitet.

React, eller ReactJS är ett utvecklingsramverk skapat av Facebook, baserat på JavaScript och släppt som öppen källkod. Utöver Facebooks tjänster används ramverket idag även av jättar som Instagram och Airbnb.

Spinit har erfarenhet av systemutveckling och gränssnittsutveckling i React för webb och för mobilappar med tillämpningen React Native.


Vad är React?

Länge har man utvecklat webbsidors gränssnitt med en uppdelning av statiskt innehåll i HTML och sedan en dynamisk modifikation med Javascript. Med React används istället en så kallad virtuell DOM där dessa tekniker sammanflätas för bygga upp ett fullt dynamiskt gränssnitt. Detta gör gränssnittet avsevärt mycket snabbare än äldre generationens dynamiska ramverk såsom Knockout och Angular version 1.

Med React genereras en HTML-vy utifrån en javascript-applikation och genom att bygga egna dynamiska komponenter har man snabbt en mycket effektiv verktygslåda för bygga applikationens gränssnitt. I en applikation med så kallad MVC-struktur, t.ex. med ASP.Net eller AngularJS, står React för en mycket bra motor för att generera just vyerna, V:et i MVC.

Kontakta oss om ni är intresserade att veta mer om React och dess fördelar.