Menu icon
Med Microsoft Azure driftar vi din tjänst säkert och skalbart.

Azure är Microsofts molnbaserade driftsplattform och består av en administrationsmiljö där man kan skapa och hantera virtuella servrar, databaser, webbplatser, lagring, streamingtjänster och mycket mera.

Utöver Windows-miljö som IIS och .Net har man också tillgång till funktioner som ElasticSearch, SendGrid, New Relic, MongoDB och MySQL.

Att ha sin drift i molnet har många fördelar och Azure ger god kontroll och skalbarhet för sin drift. Med Azure betalar man bara för det man använder i form av support, tillgänglighet, datatrafik. Om man t.ex. förväntar sig en hög belastning några dagar är det bara att dra upp ett reglage och betala lite mer för att säkerställa att man inte råkar ut för överbelastning.

En annan fördel är att man under utvecklingsfasen lätt kan reproducera sin servermiljö till flera olika instanser utifrån en mall, för t.ex. utveckling, testning och drifttagning. Detta sparar mycket tid och gör att utvecklingen både blir effektivare och bättre.

Spinit är Microsoft Partners

Vi på Spinit är Microsoft Partners och hjälper gärna kunder att komma igång med en IT-strategi för molndrift så att ni kommer rätt från början. Oavsett om ni behöver en avancerad lösning med köhantering och servicebussar, eller en webbplats med några enkla API-tjänster.