Vi skapar framgångsrika e-handelsplatser

Vi har över 20 års erfarenhet av e-handelsprojekt. Redan på 90-talet var vi med och skapade Sveriges första e-handel för mat.

E-handel idag kan innebära en enkel lösning likaväl som en mycket avancerad lösning med kopplingar mot logistik och affärssystem. Bevisligen så ökar handeln över nätet och vi ser en stor potential för många företag att mångdubbla sin omsättning med en väl utarbetad e-handelsstrategi.

Spinit har skapat framgångsrika e-handelslösningar för bland annat Celestyal CruisesKey CodeAutoprofil, ShaveogramNameISP, SCAs Torky-produkter och Gillblads. Vi har också byggt e-handel för B2B som exempelvis för Convena, Grolls och Low2high Vacuum.

Vi hjälper gärna till med hur ni skall agera i e-handelsfrågor. I dagsläget tycker vi det är intressant med så kallade ”headless”-commerce-lösningar som bygger på ”micro services” som en skräddarsydd e-handelslösning direktkopplad mot affärssystemet. I övrigt tycker vi om den öppna .Net plattformen nopCommerce för avancerade lösningar eller en , men frågeställningen är komplex och det finns mer att välja på. Om vi till exempel tittar på LAMP-baserade lösningar för mindre komplexa projekt så är open source-plattformarna WooCommerce bra val.

Vi kan hjälpa er att bli bäst på e-handel.

  • Logisk och grafisk design av lösningen
  • Stöd vid framtagande av kanalstrategi, processkartläggning och lösningsval
  • Hantera skillnader mellan B2B och B2C
  • Rådgivning vid val av system
  • Utveckling av e-handelslösning och integration mot affärssystem
  • Effektiv marknadsföring, förvaltning och vidareutveckling av etablerade e-handelsplatser
  • Integration mot olika svenska och utländska betalningslösningar

Hör gärna av dig till

Vill du prata om detta med oss?