Publicerat Nyheter

SpeedLedger – Förvaltning och utveckling av system för kundsupport

Under 2016 har vi på Spinit inlett ett samarbete med SpeedLedger inom förvaltning och systemutveckling. Uppdraget är att utveckla och förvalta ett antal kringapplikationer såsom interna hjälpsystem (microservices), delar av kontrollpanel, webbtjänster och API:er etc. Uppdraget är baserat på vårt koncept kring elastisk IT-utveckling där vi lastar av kunden så att de kan fokusera på sin kärnprodukt. Drift av de flesta applikationer har under samarbetet lagts på molnplattformen Azure från Microsoft.

Om SpeedLedger

SpeedLedger erbjuder bokföringsprogram och faktureringsprogram till småföretagare och föreningarna i Sverige. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder automatisk bokföring kopplad till kundens bankkonto och internetbank. Enklare än så här blir det inte. SpeedLedger är ett svenskt snabbväxande mjukvaruföretag som erbjuder molntjänster inom bokföring och fakturering. Våra kunder är framför allt småföretagare och föreningar. SpeedLedger är störst i Sverige på webbaserad bokföring och den enda leverantör som kan erbjuda automatisk bokföring kopplad till kundens bankkonto i internetbanken.

SpeedLedger har ett tätt samarbete med våra samarbetsbanker och tjänsten fungerar idag för: Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund, Swedbank och Sparbankerna.

SpeedLedger är ett av Sveriges snabbast växande företag och har det senaste året erhållit utmärkelser för sin snabba tillväxt så som Gasellföretag (Dagens Industri), Deloitte TechnologyFast 50 (Sverige) och Deloitte Technology Fast 500 (EMEA).

Skriv en kommentar


Intresserad? Vi mejlar dig när vi publicerar ett nytt inlägg.

  • Din integritet garanteras.
  • Du kan när som helst välja att avprenumerera genom att klicka på länken i ditt mail.