Om Spinit AB

Kollegor som samarbetarVi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vi är inte som alla andra, men det är väl inte du heller?

Spinit är ett utvecklings- och konsultföretag som effektiviserar våra kunders affärer. Det gör vi genom att använda IT på ett smartare sätt. Vi bygger våra lösningar med rätt teknik och på rätt sätt. Ett där du som kund hela tiden är i centrum och delaktig i utvecklingsprocessen. På så sätt får du som kund exakt den lösning du behöver – varken mer eller mindre.

Vi gillar relationer – Vi vill gärna ha en relation till kunden där vi är partners. Med det menar vi att vi gärna finns med i strategiska diskussioner, ger råd och agerar bollplank. Att vi hellre gör flera projekt med samma kund, eller fortsätter i ett projekt och utvecklar det vidare, än får in många korta projekt med en kund per projekt. Dels tycker vi att det ger bättre kvalitet och kontinuitet. Vi lär oss våra kunders villkor och behov, kunden lär sig hur vi fungerar. Dels är det roligt att se hur det egna arbetet bidrar till kundnytta, vilket är svårare när du inte följer kunden löpande.

Vi tror också att det ger bättre utbyte för både dig som kund och oss, både kvalitetsmässigt och ekonomiskt.