Inlägg om PHP

Publicerat Nyheter

Möt vår nya kollega Joakim Isaksson – frontend-utvecklare på Spinit

Hej och välkommen till Spinit Joakim!

Hur har din första månad på jobbet varit?

Spännande och lärorik! Har träffat en massa härliga människor och nya kollegor.

Hur beskriver du dig själv i ett par meningar?

Uppvuxen ett stenkast från kontoret, uppe vid Sisjön. Jag gillar att leva ett aktiv och socialt liv. På fritiden åker jag gärna skateboard eller springer, quizar, går på konsert eller äter god mat tillsammans med vänner och familj.

Hur hittade du Spinit och vad var det som gjorde att du skickade in en ansökan?

Det var faktiskt min flickvän som skickade annonsen till mig. Jag fick en härlig känsla när jag läste annonsen och kikade runt på hemsidan. Jag tilltalades av arbetskulturen och kände att Spinit var ett företag som skulle passa mig perfekt.

Vad har du för utbildning inom webb och frontend-utveckling?

Publicerat Uppdrag

Weekendkryssningar i Medelhavet, all-inclusive på riktigt

Vi är stolta över att ha fått producera en ny webb för Celestyal Cruises Scandinavia och en helt ny betalnings­lösning där kunden betalar kostnads­fritt 30 dagar efter hemkomst.

Celestyal Cruises Scandinavia erbjuder weekend­kryssningar i Medel­havet erbjuder vi all-inclusive på riktigt. Res 3, 4 eller 7 dagar och boka med eller utan flyg — oavsett vilket du väljer ingår alltid måltider, utflykter, drinkar och dricks hos oss. Med en helt ny betal­lösning betalar du kostnads­fritt 30 dagar efter du kommer hem. Rese­försäkring och avboknings­försäkring ingår i priset när du väljer faktura!

Celestyalcruises.se

Publicerat Uppdrag

Fyra Hus – ny webbplats för fungerande avloppssystem

Vi har nyligen lanserat en ny webb­plats för VVS-före­taget Fyra Hus. Webb­platsen är byggd i Word­Press med en skräddar­sydd webb­design.
Sajten är responsiv till skrämbredd och även beredd för över­sättningar på flera språk, något som kommer att lanseras inom kort.

Fyra Hus ansvarar för för­sälj­ningen av Studors avlopps­produkter i de nordiska länderna, och mark­nads­för ett slutet balans­erat en­rörs­system som bland annat motverkar dålig luft och minskar under­hålls­behovet av avloppet.

Besök fyrahus.se och spana in sajten.

Publicerat Uppdrag
Autoprofil

Webbplats för Autoprofil – Rätt profil för din bil

I samarbete med företaget Autoprofil har vi tagit fram en webb­plats som ska nå ut till bil­entusiaster. Med en produkt­katalog från ledande tillverkare i branschen till­sammans med inspirerande bilder på bilar och exklusiva tillbehör fokuserar Autoprofil på att nå ut till de mest hängivna bilägarna.

Autoprofil har som målsättning att bli ett gemensamt nav för bil­älskare, där de på ett och samma ställe kan ta del av nyheter rörande sina favorit­bilar. Framförallt, nu när ljusare tider stundar, bjuda in till evenemang för att träffas och prata bil.

Vi på Spinit hade som mål att leverera en lätt­navigerad och visuellt attraktiv webbplats där besökare gärna stannar kvar en längre stund. Själv­klart lika enkelt oavsett om man sitter på bussen eller hemma i soffan – inspiration finns bara ett klick bort.

Webbplatsen utvecklades i WordPress för att göra det enklare för Autoprofil att själva kunna administrera, med följden att på ett enkelt sätt kunna upprätt­hålla en uppdaterad och levande webbplats.

Ta en gärna en titt på www.autoprofil.se

Publicerat Uppdrag

Snyggare återvinning för moderna kontor – Greenoffice.nu

För Hans Anderson Recycling har vi producerat en konceptsajt som presenterar Green Office.

I Green Office-konceptet är framtaget en serie miljö­möbler som smälter in i moderna kontors­miljöer och som gör sitt jobb, nämligen att samla på sig allt skräp på kontoret. Med en design som ligger helt rätt i tiden. Och i fram­tiden.

Besök GreenOffice.nu
För koncept & design står Brand Club.