Inlägg om nopcommerce

Publicerat Uppdrag
Gillblads.se på Ipad

Mobilanpassad e-handel för Gillblads

Vi har nyligen avslutat ett projekt med att lansera ett nytt utseende för Gillblads e-handelsplats med responsiv design. Som tidigare har e-handeln Klarna som leverantör av fakturabetalning och DIBS för kreditkortsköp.

E-handeln har också fått en modernare plattform i nopCommerce 3 och har sedan tidigare integration mot DETA 3000, det butiksdatasystem som körs i den fysiska butiken,  med bland annat uppdaterade lagersaldon och prisuppgifter.

Gillblads viktigaste varumärkena är bl a ArmaniArmani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, By Malene BirgerMonclerMichael KorsTurnoverSand och Hope. Avdelningen för kappor och jackor är en av landets mest välsorterade. Hos Gillblads finns också accessoarerna: väskor, plånböcker, scarves, halsdukar, mössor och hattar.
www.gillblads.se

Publicerat Uppdrag

Low2High startar e-handel för reservdelar och tillbehör till vakuumpumpar

Göteborgsföretaget Low2High Vacuum AB gav oss i uppdrag att utveckla en e-handelsplats för reservdelar och tillbehör till de vakuumpumpar och mätinstrument som företaget är återförsäljare av.

Low2High Spare Parts Shop byggdes med open source-plattformen nopCommerce som grund och innefattade specialanpassad sökning och filtrering för att hitta reservdelar och tillbehör på produktnamn.

Low2High Vacuum AB tillhandahåller ett brett utbud av avancerad vakuumteknik till såväl tillverknings- och analysprocesser som forskning och utveckling samt har komponenter för alla områden, från lågt till högt vakuum.

Besök shop.low2high.eu

Publicerat Uppdrag

Gillblads.se – Modebutik för kvinnor online

Nu lanserar Gillblads webbutik. Gillblads är en exklusiv modebutik för kvinnor med kända märken som Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, Malene Birger, Patrizia Pepe, Prêt, Tiger of Sweden och många fler.

Gillblads fysiska butik finns på Korsgatan 14, mitt i den charmigaste delen av Göteborg hittar du en unik dammodebutik för dig som vill klä dig representativt och personligt, med intresse för mode och kvalitet. Gillblads har hög servicegrad med kunnig och engagerad personal.

I sortimentet finns Kappor, Jackor, Kavajer & Jeansjackor, Byxor, Kjolar, Jeans, Toppar, Blusar, Tröjor, Koftor, Klänningar, Accessoarer, Scarves & Ponchos, från märken såsom som Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, Malene Birger, Patrizia Pepe, Prêt, Tiger of Sweden m fl.

Shopping och mer information på www.gillblads.se

Gillblads - Modebutik för kvinnor på nätet
Gillblads - Modebutik för kvinnor på nätet