Inlägg om Logistik

Publicerat Nyheter

Göteborgs hamn – Förvaltning och utveckling av webb och intranät på EPiServer

Med start 2015 har vi på Spinit förvaltat och utvecklat webbplats och intranät baserade på EPiServer för Göteborgs hamn. Webbplatsen har utvecklats och designats av Valentin & Byhr och förvaltningen sker med TeleComputing som huvudpart.

Webblösningen baseras för närvarande på EPi 10 och med EPiServer Find för sökning. Bland de uppskattade funktionerna på sajten som vi varit med och utvecklat finns Ankomster och avgångar som har tagits fram genom integration mot Portit från Inport. Uppskattat är också galleriet på historiska bilder.

Göteborgs Hamn är Skandinaviens största hamn och nära 30 procent av svensk utrikeshandel passerar här. TeleComputing och Göteborgs Hamn inlett ett långsiktigt samarbete avseende övertagande av Göteborgs Hamns totala IT-stöd och implementering.

Publicerat Uppdrag
DSV Partner - Åkarportal

DSV Partner – digital plats för DSV:s åkare

Transport- och logistikföretaget DSV ville centralisera och effektivisera sin kommunikation ut mot sina partner – i DSV:s fall de fristående åkerier som kör under dem. Behovet resulterade i ett extranät vid namn DSV Partner.

Samtliga åkare kan logga in för att få information från DSV samt ta del av kampanjer och erbjudanden från DSV:s samarbetspartners och viktiga dokument i form av avtal, körjournaler med mera.

Läs mer om vad vi gör för DSV.

Publicerat Nyheter

Stockholmsföretag fann utvecklingspartner i Göteborg

Det globalt verksamma stockholmsföretaget Envirotainer har valt Spinit som partner för utvecklingen av ett flertal av deras interna verksamhetsapplikationer.

Envirotainer tillverkar och hyr ut aktivt temperaturreglerade containrar som används i flygtransporter över hela jordklotet, främst inom läkemedels- och bioteknikindustrin.