Envirotainers order- och logistiksystem

Envirotainer Container boarding airplane

Vi är glada över att ha fått förtroendet att utveckla ett skräddarsytt och affärskritiskt order- och logistiksystem för Envirotainer. Systemet som går under namnet ELOS och är hjärtat i Envirotainers verksamhet. ELOS grundar sig i synsättet att ett flexibelt system byggs utifrån verksamhetens behov och inte tvärtom, vilket innebär att man inte vill eller kan vara begränsad till ett standardsystem.


Vi på Spinit har arbetat intensivt för att få förtroendet att genomföra ett större projekt med en agil metod tillsammans med en kund av Envirotainers dignitet och med en professionell mottagarorganisation.
ELOS-projektet genomförs med tekniker såsom MVC 4, NHibernate, NServiceBus med MSMQ och MS SQL Server.

Bengt Nilsson, affärsansvarig hos Spinit säger att ”Denna order tillsammans med tidigare vunna avtal inom logistik med bland annat DSV Road Sverige AB och med kunder som fastighetsbolagen Castellum och Willhem visar att vi är på rätt väg i vår metod för att utveckla kundanpassade system med affärsnytta i centrum”.

Göran Flodin, IT Director på Envirotainer, kommenterar följande: ”Spinit har med sitt pragmatiska arbetssätt och dedikerade utvecklare visat sig passa oss bra vid utvecklingen av vårt nya ordersystem.”