Salesforce

Salesforce är ett av de största CRM-systemen i världen. Systemet hanterar försäljning, support och intern kommunikation på företaget. 

Salesforce är ett molnbaserat system vilket innebär att inget underhåll av servrar eller uppgradering av programvara krävs. Kunder och försäljning läggs upp på ett smidigt sätt finns alltid tillgänglig i molnet. Systemet är också användbart för kundservice och support och det finns möjlighet att lägga upp kundportaler för självservice och integration med sociala medier som exempelvis Facebook och Twitter. Det finns även funktionalitet för att göra utskick.

Systemet är mycket anpassningsbart och egna lösningar och modifikationer kan byggas via plattformen Force.com. Salesforce har också en internchatt funktion kallad Chatter som möjliggör ett enkelt sätt att skapa kommunikation inom en organisation. Det finns även möjlighet att ansluta till Salesforce via dess iPhone- och Androidklienter, samt integration med Outlook och Gmail. Via portalen AppExchange kan tredjepartsapplikationer som utökar funktionaliteten i Salesforce köpas till.

Vi på Spinit har bred erfarenhet av Salesforce, både vad gäller anpassning och integration mot andra system. Läs mer på www.salesforce.com/se eller kontakta oss för mer information.

Hör gärna av dig till

Bengt Nilsson

Säljare, Projektledare & Personalansvarig

Vill du prata om detta med oss?