Drift

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för drift och/eller webbhotell.

Vi har flera olika typer av driftslösningar i såväl egen regi, som genom underleverantör. Det är webbhotell, det är dedikerade servrar, det är molntjänster, allt utifrån de behov lösningen har och kundens önskemål på driften.

I samband med drifttagandet av en webbplats hjälper vi gärna till med val av plattform och genomlysning av driftsäkerhet. Vi har inga fasta priser – allt hänger på de krav som ställs för just din lösning.

Vi är mycket förtjusta i att arbete med moderna driftslösningar som Microsoft Azure eller Amazon Web Services, men även andra motsvarande svenska och utländska tjänster. Dessa tjänster är i de flesta fall helt skalbara, så att man kan förändra kapacitet under gång.

Fördelarna med att låta oss stå för drift, är bland annat att vi har kontroll över driftmiljön och kan anpassa den efter hur systemen som skall driftas är uppbyggda. Vi står också för kontakten med leverantör, vilket minskar risken för missförstånd och frustration. En annan fördel är att alla kostnader för din lösning betalas till en leverantör istället för flera, vilket förenklar hanteringen.

 

Hör gärna av dig till

Bengt Nilsson

Säljare, Projektledare & Personalansvarig

Vill du prata om detta med oss?