Publicerat Nyheter

Möt vår nya kollega Joakim Isaksson – frontend-utvecklare på Spinit

Hej och välkommen till Spinit Joakim!

Hur har din första månad på jobbet varit?

Spännande och lärorik! Har träffat en massa härliga människor och nya kollegor.

Hur beskriver du dig själv i ett par meningar?

Uppvuxen ett stenkast från kontoret, uppe vid Sisjön. Jag gillar att leva ett aktiv och socialt liv. På fritiden åker jag gärna skateboard eller springer, quizar, går på konsert eller äter god mat tillsammans med vänner och familj.

Hur hittade du Spinit och vad var det som gjorde att du skickade in en ansökan?

Det var faktiskt min flickvän som skickade annonsen till mig. Jag fick en härlig känsla när jag läste annonsen och kikade runt på hemsidan. Jag tilltalades av arbetskulturen och kände att Spinit var ett företag som skulle passa mig perfekt.

Vad har du för utbildning inom webb och frontend-utveckling?

Jag har läst både till webbredaktör på Borås högskola och senast till webbutvecklare på Yrkeshögskolan på Lindholmen. Webbutvecklarprogrammet gav en bra kombination av teori och praktik.

Var har du jobbat med hittills på Spinit?

Jag har arbetat i flera olika projekt: ett stort e-commerce projekt, en beställningsportal inom byggbranschen och så har jag också jobbat med designen för en hemsida som säljer domäner.

Du har jobbat en del med parprogrammering sen du började här. Kan du förklara vad det är för personer som inte är så insatta i systemutveckling?

När man parprogrammerar så sitter man två stycken på en dator och turas om att skriva kod. Meningen är att man ska lära sig av vandra och diskutera hur man kan lösa olika problem.

Vilka är dina styrkor när det gäller frontend och webbutveckling?

Jag vågar påstå att jag har en känsla för design och vad som är “inne” just nu när det kommer till utformning av webbsidor. Ser verkligen fram emot att dyka djupare in i olika frontend-redskap och lära mig nya saker här på Spinit.

Vad är din passion? Det kan vara både livet i stort eller rent professionellt.

Just nu är tycker jag min nya tjänst här på Spinit känns väldigt spännande och jag ser fram emot att utvecklas inom min roll på företaget. Utanför jobbet gillar jag som sagt att leva ett aktivt liv och alltid göra det mesta av dagen, prova på nya saker och träffa nya människor. När jag är ledig hittar ni mig på en alptopp eller i stugan på västkusten. Där njuter jag av livet som allra mest!

Tack!

Skriv en kommentar


Intresserad? Vi mejlar dig när vi publicerar ett nytt inlägg.

  • Din integritet garanteras.
  • Du kan när som helst välja att avprenumerera genom att klicka på länken i ditt mail.