Inlägg om kunder

Publicerat Uppdrag

Se hur LEQM löste sitt kompetensbehov inom systemutveckling med hjälp av oss

Många företag har idag svårt att behålla sina utvecklare. Vi har pratat med LEQMs VD Robert Wigemo om hur han använder oss på Spinit som utvecklings­partner istället för att själv anställa en utvecklings­avdelning.

Robert säger också att i framtiden kommer arti­ficiell intelligens (AI) att hjälpa oss att beräkna hur våra projekt går och även aktivt gå in med korri­gerande åt­gärder för att nå bättre projekt­kvalitet.

– Marknaden är mogen för att ta hjälp av AI och genom det få en bättre förstå­else för hur projekten ligger till, säger Wigemo.

Läs mer om hur LEQM löste det till­sammans med oss på Spinit.

Publicerat Uppdrag

Alla domäner på ett ställe – ny webbplats och kontrollpanel för Name ISP

Vi är stolta över att ha fått vara med och utveckla en ny webb­plats och kontroll­panel för Name ISP.

Name ISP är i våra ögon världens bästa domän­registrerings­företag. För före­tag och privat­personer fungerar Name ISP mycket bra om man vill samla sina domäner på ett ställe och ha ordning på sina domän­port­följer. Åter­försälj­are använder Name ISP som part­ner som täcker in alla världens domän­namn för att slippa att omständlig regist­rering och admin­istration.

Ny design och fräsch teknik

Både visuell present­ation och bakom­liggande logik har upp­grad­erats till modern teknik. Tillsammans med Name ISPs egna utveck­lare vi gett systemet ett nytt API och ett gräns­snitt utvecklat med tekniken AngularJS.

Besök nya Name ISP

Publicerat Nyheter

Stockholmsföretag fann utvecklingspartner i Göteborg

Det globalt verksamma stockholmsföretaget Envirotainer har valt Spinit som partner för utvecklingen av ett flertal av deras interna verksamhetsapplikationer.

Envirotainer tillverkar och hyr ut aktivt temperaturreglerade containrar som används i flygtransporter över hela jordklotet, främst inom läkemedels- och bioteknikindustrin.

Publicerat Uppdrag

Flerspråkig wordpress-sajt för EHC Teknik

Partilleföretaget EHC Teknik ab, som tillverkar och utvecklar partikelfilter för avgasrening, har nyligen lanserat sin nya webbplats. Då företaget även är verksamt i ett flertal länder i Europa har webbplatsen utrustats med en språkhantering som hanterar 6 olika översättningar.

Spinit har levererat webbdesign och en CMS-lösning med WordPress och tillägget WPML för översättning.

EHC Teknik på Svenska
EHC Teknik på Engelska
EHC Teknik på Tyska
EHC Teknik på Finska
EHC Teknik på Italienska
EHC Teknik på Polska
Företaget har även sedan tidigare externa sajter för Belgien, Frankrike och Nederländerna.