Inlägg om God Jul

Publicerat Nyheter

God jul och gott nytt år!

Vi önskar alla kunder och medarbetare en riktigt God jul och ett gott nytt år 2020. Istället för julklappar så stödjer vi i år Läkare utan gränser.

Julen handlar om att ge. Dropp till exempel. Därför har vi valt att stötta Läkare Utan Gränsers livräddande arbete. Vår julgåva kan räcka till 18 kolerakit som innehåller medicin, vätskeersättning, dropp, klor och plastlakan. 

Publicerat Nyheter
God Jul 2017

God Jul och Gott nytt år

Bara några dagar kvar till Julafton och fortfarande full fart med möten och andra spännande möjligheter. Vi vill tacka alla kunder, partners och medarbetare för ett fantastiskt år. Vi skänker också i år en slant till Great Andoh International School i Ghana.

God jul och Gott nytt år från oss på Spinit!

Publicerat Nyheter

Tomten har fått nog

Tomten är trumpen i år. Han har haft en del att stå i och inte orkat slå in alla klapparna. För att spara på tomtens rygg så har vi bestämt att skänka en summa pengar till bättre behöv­ande. Vi skänker i år en slant till Great Andoh International School i Ghana.

God jul och Gott nytt år från oss på Spinit!

Publicerat Nyheter

God Jul och Gott Nytt År!

Instagram foto

Vi har haft ett roligt år med massor av spännande projekt. Inte minst en massa avancerad och utmanande utveckling inom allt från logistik, fastighet, e-handel och mobila lösningar där vi känner att vi har en del att tillföra.

Vi har också hälsat ett antal nya kollegor välkomna under året såsom Marcus, Peter, Martin och Richard.

Ha en riktigt God Jul hälsar vi alla på Spinit.