Inlägg om Gillblads

Publicerat Uppdrag
Gillblads.se på Ipad

Mobilanpassad e-handel för Gillblads

Vi har nyligen avslutat ett projekt med att lansera ett nytt utseende för Gillblads e-handelsplats med responsiv design. Som tidigare har e-handeln Klarna som leverantör av fakturabetalning och DIBS för kreditkortsköp.

E-handeln har också fått en modernare plattform i nopCommerce 3 och har sedan tidigare integration mot DETA 3000, det butiksdatasystem som körs i den fysiska butiken,  med bland annat uppdaterade lagersaldon och prisuppgifter.

Gillblads viktigaste varumärkena är bl a ArmaniArmani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, By Malene BirgerMonclerMichael KorsTurnoverSand och Hope. Avdelningen för kappor och jackor är en av landets mest välsorterade. Hos Gillblads finns också accessoarerna: väskor, plånböcker, scarves, halsdukar, mössor och hattar.
www.gillblads.se

Publicerat Uppdrag

E-handel kopplad mot butik

Vi har producerat en modern e-handelslösning för Gillblads, kopplad mot butiksdatasystem för lagersaldo och orderhantering.

Webbplatsen är byggd på det kraftfulla open source-systemet nopCommerce, ett C# .Net-baserat e-handelssystem, och är kopplad mot butiksdatasystemet DETA 3000 från Hogia för att läsa lagersaldo och produktinformation.

På startsidan finns en blogg med koppling till produkter för att på så sätt kunna rekommendera kunderna moderiktiga klädval. Spinit har även bidragit vid utveckling av Gillblads marknadsföring på Facebook.

Om Gillblads

Gillblads är en exklusiv modebutik för kvinnor, med kända märken som Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, Malene Birger, Patrizia Pepe, Prêt, Tiger of Sweden och många fler. I sortimentet finns kappor, jackor, kavajer, byxor, kjolar, jeans, toppar, blusar, tröjor, koftor, klänningar, accessoarer, scarves och ponchos.

Gillblads fysiska butik finns på Korsgatan 14, mitt i den charmigaste delen av Göteborg. Butiken har hög servicegrad och kunnig och engagerad personal. Shopping och mer information påwww.gillblads.se.

Publicerat Uppdrag

Gillblads.se – Modebutik för kvinnor online

Nu lanserar Gillblads webbutik. Gillblads är en exklusiv modebutik för kvinnor med kända märken som Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, Malene Birger, Patrizia Pepe, Prêt, Tiger of Sweden och många fler.

Gillblads fysiska butik finns på Korsgatan 14, mitt i den charmigaste delen av Göteborg hittar du en unik dammodebutik för dig som vill klä dig representativt och personligt, med intresse för mode och kvalitet. Gillblads har hög servicegrad med kunnig och engagerad personal.

I sortimentet finns Kappor, Jackor, Kavajer & Jeansjackor, Byxor, Kjolar, Jeans, Toppar, Blusar, Tröjor, Koftor, Klänningar, Accessoarer, Scarves & Ponchos, från märken såsom som Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, Malene Birger, Patrizia Pepe, Prêt, Tiger of Sweden m fl.

Shopping och mer information på www.gillblads.se

Gillblads - Modebutik för kvinnor på nätet
Gillblads - Modebutik för kvinnor på nätet