Inlägg om Fastigheter

Publicerat Uppdrag

Fyra Hus – ny webbplats för fungerande avloppssystem

Vi har nyligen lanserat en ny webb­plats för VVS-före­taget Fyra Hus. Webb­platsen är byggd i Word­Press med en skräddar­sydd webb­design.
Sajten är responsiv till skrämbredd och även beredd för över­sättningar på flera språk, något som kommer att lanseras inom kort.

Fyra Hus ansvarar för för­sälj­ningen av Studors avlopps­produkter i de nordiska länderna, och mark­nads­för ett slutet balans­erat en­rörs­system som bland annat motverkar dålig luft och minskar under­hålls­behovet av avloppet.

Besök fyrahus.se och spana in sajten.

Publicerat Uppdrag
Willhem på mobilen

Responsiv design och optimerad användarupplevelse för Willhems webbplats

Bostadsbolaget Willhem, som förvaltar ca 23000 hyreslägenheter i Sverige, har fått ett ansiktlyft på webben. I samarbete med designbyrån Cloud Nine har vi byggt responsiv webbdesign och förbättrat användar­upplevelsen.

Nytt på sajten är bland annat en informations­del med prenumerations­möjlighet för deras utvecklings­koncept Willhemlyftet, som innebär att lägenheterna renoveras till nyskick mellan ut- och inflyttning.

I samband med detta har vi också lyft plattformen till EPiServer version 7 och gjort förbättringar i integrationen med fastighetssystemet Xpand från Incit.

Webbplatsen har precis som tidigare kontoinloggning för både hyresgäster och bostads­sökande. För hyresgäster finns bland annat möjlighet att se fakturor, göra serviceanmälningar, söka parkeringsplats med mera. För bostadssökande finns lediga lägenheter att granska och anmäla sitt intresse på.

Besök Willhem.se
Läs mer om vad vi gör för Willhem

Publicerat Uppdrag

KTC energieffektiviserar fastigheter med ny webbplats

KTC, som säljer lösningar där fastigheter blir energieffektivare, har tillsammans med oss tagit fram en ny webbplats. Vi har bidragit med webbteknisk kompetens och KTC har stått för innehåll och design. Som sig bör är webben också mobilanpassad med responsiv design.

KTCs webb kan man läsa att med hjälp av deras femstegsmodell så kan man sänka sin energiförbrukning, vilket såklart är något alla borde jobba mer med. Som exempel kan man läsa att KTC hjälpte BRF Grevegården sänka energianvändningen med 26 %. Fler bra energieffektiviseringsexempel finns under Goda exempel.

Publicerat Nyheter
foto: Svenska Hus

Spinit levererar förvaltning och support till Svenska Hus

Vi på Spinit är glada över att kunna presentera en ny kund och ett nytt avtal med Svenska Hus. Avtalet innefattar förvaltning och support av Svenska Hus webbplatser www.svenskahus.se och www.business-center.se. Webbplatserna presenterar fastigheter med bild och text, serviceinformation och felanmälningar samt intresseanmälan för lediga lokaler. Webben är integrerad med Vitecs fastighetssystem och med kopplingar mot Lokalnytt, Objektvison, Lokalguiden och Bovision för att marknadsföra lediga lokaler och lägenheter.

Svenska Hus med huvudkontor i Göteborg bedriver fastighetsverksamhet i Göteborg, Stockholm och Öresund. Svenska Hus förvärvar fastigheter med utvecklingspotential, utvecklar projekt och förvaltar på traditionellt sätt.  Svenska Hus hyresintäkter uppgår till drygt 370 Mkr/år. Fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till ca 4 Mdr. Svenska Hus ingår i Gullringsbokoncernen där också MVB Bygg, Wangeskog Hyrcenter och Forestry Skogsrörelse ingår.

Publicerat Uppdrag

Bostadsbolaget Willhem får ny webb med koppling mot fastighetssystem

På Spinit har vi jobbat febrilt på en ny webbplats för bostadsbolaget Willhem. Webbplatsen är ett led för Willhem att komma närmare sina hyresgäster och att göra lägenheter och lokaler enkelt sökbara för bostadsökande.

Webbplatsen utvecklas på plattformen EPiServer och har inloggning för hyresgäster och bostadssökande med möjlighet till att göra serviceanmälningar och överblicka fakturor, samt sökning av bostadsutbudet med SMS- och e-postbevakning. Bakomliggande fastighetssystem är Xpand levererat av Incit. Designen är gjord av Cloud Nine.

Willhems fastighetsbestånd består av omkring 11 500 hyresrätter fördelade på nio orter runt om i Sverige; Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och Ulricehamn.

Läs mer om vad vi har gjort för Willhem