Inlägg om DETA

Publicerat Uppdrag

E-handel kopplad mot butik

Vi har producerat en modern e-handelslösning för Gillblads, kopplad mot butiksdatasystem för lagersaldo och orderhantering.

Webbplatsen är byggd på det kraftfulla open source-systemet nopCommerce, ett C# .Net-baserat e-handelssystem, och är kopplad mot butiksdatasystemet DETA 3000 från Hogia för att läsa lagersaldo och produktinformation.

På startsidan finns en blogg med koppling till produkter för att på så sätt kunna rekommendera kunderna moderiktiga klädval. Spinit har även bidragit vid utveckling av Gillblads marknadsföring på Facebook.

Om Gillblads

Gillblads är en exklusiv modebutik för kvinnor, med kända märken som Armani Collezioni, Armani Jeans, Burberry, Ralph Lauren, Malene Birger, Patrizia Pepe, Prêt, Tiger of Sweden och många fler. I sortimentet finns kappor, jackor, kavajer, byxor, kjolar, jeans, toppar, blusar, tröjor, koftor, klänningar, accessoarer, scarves och ponchos.

Gillblads fysiska butik finns på Korsgatan 14, mitt i den charmigaste delen av Göteborg. Butiken har hög servicegrad och kunnig och engagerad personal. Shopping och mer information påwww.gillblads.se.