Publicerat Uppdrag
Autoprofil

Webbplats för Autoprofil – Rätt profil för din bil

I samarbete med företaget Autoprofil har vi tagit fram en webb­plats som ska nå ut till bil­entusiaster. Med en produkt­katalog från ledande tillverkare i branschen till­sammans med inspirerande bilder på bilar och exklusiva tillbehör fokuserar Autoprofil på att nå ut till de mest hängivna bilägarna.

Autoprofil har som målsättning att bli ett gemensamt nav för bil­älskare, där de på ett och samma ställe kan ta del av nyheter rörande sina favorit­bilar. Framförallt, nu när ljusare tider stundar, bjuda in till evenemang för att träffas och prata bil.

Vi på Spinit hade som mål att leverera en lätt­navigerad och visuellt attraktiv webbplats där besökare gärna stannar kvar en längre stund. Själv­klart lika enkelt oavsett om man sitter på bussen eller hemma i soffan – inspiration finns bara ett klick bort.

Webbplatsen utvecklades i WordPress för att göra det enklare för Autoprofil att själva kunna administrera, med följden att på ett enkelt sätt kunna upprätt­hålla en uppdaterad och levande webbplats.

Ta en gärna en titt på www.autoprofil.se

Skriv en kommentar


Intresserad? Vi mejlar dig när vi publicerar ett nytt inlägg.

  • Din integritet garanteras.
  • Du kan när som helst välja att avprenumerera genom att klicka på länken i ditt mail.